TEA not applying security context for Referenced Web Service

I have the following Scenario:

SOAP Web Service Reference setup with WSSConsumer Policy Binding and Fixed Credential Mapping taking a User Name/Password from the Module Properties. When the service is invoked via an Activity in BW Debug/Run all works well. 

However when the artifact is deployed to TEA and started the same activity faults with an authentication issue. Like I said before this only happens when the BW artifact is deployed up to TEA.

 

Any help would be greatly appreciated. 

 

{com.tibco.bw.binding.soap}DefaultFault: com.tibco.bx.core.faults.BxException: TIBCO-BW-BINDING-SOAP-550100: Received SOAP Fault from the service provider of the Operation [{urn:com.workday/bsvc/Human_Resources}Get_Workers], SoapReferenceBinding [Human_ResourcesBinding11], Application [BDO.Tibco.Workday.application:1.0]. SOAP Fault received: [<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?><SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"><SOAP-ENV:Body><SOAP-ENV:Fault xmlns:wd="urn:com.workday/bsvc"><faultcode>SOAP-ENV:Client.authenticationError</faultcode><faultstring>invalid username or password</faultstring></SOAP-ENV:Fault></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>] Caused by: com.tibco.bw.binding.soap.DefaultFault: TIBCO-BW-BINDING-SOAP-550100: Received SOAP Fault from the service provider of the Operation [{urn:com.workday/bsvc/Human_Resources}Get_Workers], SoapReferenceBinding [Human_ResourcesBinding11], Application [BDO.Tibco.Workday.application:1.0]. SOAP Fault received: [<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?><SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"><SOAP-ENV:Body><SOAP-ENV:Fault xmlns:wd="urn:com.workday/bsvc"><faultcode>SOAP-ENV:Client.authenticationError</faultcode><faultstring>invalid username or password</faultstring></SOAP-ENV:Fault></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>]

(1) Answer

Login