Introducing the all-new TIBCO Community site!

For current users, please click "Sign In" to reset your password and access the enhanced features. If you're a first-time visitor, we extend a warm welcome—click "Sign Up" to become a part of the TIBCO Community!

If you're seeking alternative community sites, explore ibi, Jaspersoft, and Spotfire.

Jump to content

Failed to Run bwagent.exe after Install bw6.6


Pandhu Prakasiwi

Recommended Posts

Hi Mate

I have a problem after installing tibco bw6.6, already install ems, tea, and studio,

already registered ems plugin, configuring postgree

but when running bwagent.exe, below things happen

anyone can help, great thank

TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks version 6.6.0, build V41, 2019-11-07

java.lang.NoClassDefFoundError: com/tibco/ftl/SubscriberListener

at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)

at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:763)

at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:142)

at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:468)

at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:74)

at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:369)

at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:363)

at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)

at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:362)

at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424)

at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:349)

at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)

at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)

at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:763)

at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:142)

at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:468)

at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:74)

at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:369)

at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:363)

at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)

at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:362)

at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424)

at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:349)

at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)

at com.tibco.bw.thor.admin.agent.commands.BW6AdminAgentLifecycleCommand.doExecute(BW6AdminAgentLifecycleCommand.java:345)

at com.tibco.bw.thor.management.cli.commands.AbstractCommand.execute(AbstractCommand.java:62)

at org.apache.felix.gogo.commands.basic.AbstractCommand.execute(AbstractCommand.java:35)

at org.apache.felix.gogo.runtime.Closure.executeCmd(Closure.java:474)

at org.apache.felix.gogo.runtime.Closure.executeStatement(Closure.java:400)

at org.apache.felix.gogo.runtime.Pipe.run(Pipe.java:108)

at org.apache.felix.gogo.runtime.Closure.execute(Closure.java:183)

at org.apache.felix.gogo.runtime.Closure.execute(Closure.java:120)

at org.apache.felix.gogo.runtime.CommandSessionImpl.execute(CommandSessionImpl.java:89)

at com.tibco.bw.thor.management.cli.commands.AbstractMain.run(AbstractMain.java:483)

at com.tibco.bw.thor.management.cli.commands.AbstractMain.run(AbstractMain.java:452)

at com.tibco.bw.thor.management.cli.commands.AbstractMain.mainLoop(AbstractMain.java:180)

at com.tibco.bw.thor.admin.agent.Main.main(Main.java:40)

Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.tibco.ftl.SubscriberListener

at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:382)

at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424)

at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:349)

at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)

... 37 more

java.lang.NoClassDefFoundError: com/tibco/ftl/SubscriberListener

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi,

Main root cause isjava.lang.ClassNotFoundException: com.tibco.ftl.SubscriberListener.

It seems that yourbwagent uses FTL + DB , not EMS + DB.Double check whether'bw.agent.technology.type' in config/bwagent.ini file is 'dbems' or not.

If you need to use a FTL+ DB option, you should install a FTL driver via 'bwinstallftl-driver' command.

I hope it helps.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...