Introducing the all-new TIBCO Community site!

For current users, please click "Sign In" to reset your password and access the enhanced features. If you're a first-time visitor, we extend a warm welcome—click "Sign Up" to become a part of the TIBCO Community!

If you're seeking alternative community sites, explore ibi, Jaspersoft, and Spotfire.

Jump to content

Error while installing EMS LIBS using BWINSTALL


Amine TARKANE

Recommended Posts

I'm trying to install the ems libs using "bwinstall ems-driver", but it asks me to provide thelibs folder, which is "$EMS_HOME/components/shared/1.0.0/plugins".

But I can't find the components folder in my EMS HOME directory. There is only the folder$EMS_HOME/libs. When I provide the "libs" folder, I get "BUILD FAILED" with the following error :

BUILD FAILED

c:tibcobw6.6scriptsbwinstall.xml:278: The following error occurred while executing this line:

c:tibcobw6.6configdriversshellsems.runtimeinstalldriver.xml:68: The following error occurred while executing this line:

c:tibcobw6.6configdriversshellsems.runtimeinstalldriver.xml:123: The following error occurred while executing this line:

c:tibcobw6.6configdriversshellsems.runtimeinstalldriver.xml:132: Warning: Could not find file C:tibjms.jar to copy.

Apparently it can't find tibjms.jar in C:/. Which is normal because It's not there. But why does bwinstall looks for that file in the wrong location

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...