Introducing the all-new TIBCO Community site!

For current users, please click "Sign In" to reset your password and access the enhanced features. If you're a first-time visitor, we extend a warm welcome—click "Sign Up" to become a part of the TIBCO Community!

If you're seeking alternative community sites, explore ibi, Jaspersoft, and Spotfire.

Jump to content

Idoc listener activity is deployed with correct configurations but sometimes connection is lost and we see Program Id not registered at SAP end


chaithra -

Recommended Posts

We have application which has idoc listener as starter activity with SAP SNC connection configured. Connection is established successfully with SAP system but very frequently we stop receiving idocs(once a week or sometimes happens once in few weeks), even though application is in running state connectivity fails and SAP team sees Program Id not registered error but there is no error in appnode logs. Once we restart tibco idoc listener application it starts working fine again. Could you please help us troubleshoot why the connectivity gets lost very frequently. As we do not see any errors in appnode logs we are unable to find the root cause. If we place the idoc file directly on the listener queue it works fine but idoc triggered from SAP does not reach TIBCO when there is this connectivity issue.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...